Sayin D.said merhaba,
Oncelikle simdiden hayirli olsun. Minimum 1 hafta maksimum 90 gun icinde bu talebiniz gerceklesecektir.
Sayin D.said merhaba,
Sayin Mertkcr merhaba,mertkcr yazdı: ↑Ağustos 4, 2021, 3:43 pm Merhaba Excellans,
Yaklaşık 120 gündür pasaport talebi bekliyorum pre-arrival letter den sonra..... mail attıgımız da ikinci kez kontrol ediliyor diyor valla ben anlayadım ne iş yaptıklarını ne desek otomatik mail atıyorlar.. Eşim türkiye de onun ulaşma imkanı var mı konsolosluğa sizce tel den veya direk ankara dan
Sayin Isse merhaba,Isse yazdı: ↑Ağustos 5, 2021, 12:05 pm Merhabalar sayın excellans;
16 Haziran da Quebec onayını almıştık federal onayı da daha öncesinde almıştık zaten.
Neredeyse 2 ay olacak ve hala sağlık raporu için bir mail gelmedi. Parmak izi yüz taraması bunlara girmiştim daha öncesinde şuan beklediğim sağlık raporu ve pasaport talebi . Sağlık raporu için 3-6 hafta arası demiştiniz ama 7 hafta oldu hala bir haber yok sizce ne zaman gelir sağlık raporu için randevu ?
Sayin Yigit merhaba,yigit.. yazdı: ↑Ekim 4, 2021, 10:59 am Sayın exalans verdiginiz bilgiler icin cok tesekkurler.Bizim dosyada durumu su sekilde;
Dosya parmak izi verildikdek sonra 6 aydir beklemede onumuzdeki gunlerde saglik raporu istense tekrar sonraki asama icin tekrar 6 ay gibi sureler kadar beklememiz mi gerekiyor yoksa hemen sonuclanir mi? Dosyaya basvuru yapali 10 gun sonra bir senesini tamamlayacak senesini tamamladiktan sonra bir hizlandirilma olur mu acaba tesekkurler…
Sayin Yigit.ss merhaba,