Merhaba Excellans
Benim durumum aşağıdaki gibi,en son 2018’de yazmıştım size.
1-We received your application for permanent residence on December 15, 2017.
2-We started processing your application on April 4, 2018.
3-We sent you medical instructions on February 23, 2018. To avoid delays, please provide us the information requested in the letter as soon as possible. Please consider delays in mail delivery before contacting us.
4-Medical results have been received.
5-We sent you correspondence on March 28, 2018. If you have not yet provided the information or the requested documents, please do so as soon as possible. Please wait until you receive the correspondence before sending us additional information, as the correspondence will outline all information that is required.
6-We sent you correspondence on September 26, 2018. If you have not yet provided the information or the requested documents, please do so as soon as possible. Please wait until you receive the correspondence before sending us additional information, as the correspondence will outline all information that is required.
7-We sent you correspondence on May 14, 2019 about the decision on your application.
Burada red verdiler ve Kanada’da Adalet bakanlığıyla görüşme sağlandı avukatımız aracılığıyla.Bizi haklı buldular Sonrasında tekrar dosyamız işleme alındı
8-We sent you medical instructions on October 13, 2020. To avoid delays, please provide us the information requested in the letter as soon as possible. Please consider delays in mail delivery before contacting us.
Son olarak vize parasını istemişler ve 16 Ekimde vize parasını yatırdı eşim.22 Ekim’de de sağlık raporunu tamamladık.1 ayı geçti ve hala pasaportumu istemediler cevapta alamıyoruz.
Şu aşamada bizi etkileyen sadece virüs değildi .Haksızlıklarda vardı ki hatalarını düzeltmek zorunda kaldılar.Tabii bu hata düzeltme bile sancılı geçti dava açacağımızı belirten resmî evrak üzerine harekete geçtiler.Allah herkesin yardımcısı olsun
Konsolosluk çalışanlarının insanların hayatından gereksiz yere kaç senelerini hayallerini aldıklarını hoş olmasada deneyimlemiş oldum
Bu kadar detaylı yazmamın sebebi ,red alsanız bile Kanada’daki yetkilileride düşünün .Elinizdeki evraklarınızdan eminseniz .Kanada Adalet bakanlığı yetkilileri Ankara’dan kaynaklı sorun olduğunu ,yanlış karar verdiklerini hemen tespit edip gerekli işlemleri yapmalarını iletiyorlar.