Sn. FSezer Merhaba,fsezer yazdı:Sayın Ozan,
Ben ilk başvuru dosyamı gönderdiğimde sizde yeni göndermiştiniz.Hatta Excellans sizi de dosyaya eklemişti hatırlıyorum.Forumu okurken sizinle ilgili bir haber var mı diye hep takip ettim.Sonra hesaptan para çekildiğini öğrenince sevinmiştim.Dolayısıyla sabır taşı olmanızı anlıyorum.
Ama şimdi gene dolmuş sizin meslek.Şimdi ne olacak ??.Nedir sizin dosyanın durumu merak ettiğim için sormak istedim.
Hoşçakalın.
Sayın Nehircan;
Siz de uzun süre bekleyenlerdensiniz.Gördüğüm kadarıyla hesaptan para çekilmiş.
İnşallah bundan sonrası daha hızlı ilerler.
Sanırım sizle aynı IELTS sınavına girmişiz.Sizin yazılarınızdan bu anlamı çıkartmıştım.Ben İstanbulda girmiştim.Bu nedenle sizin dosyanızı da merak edip takip ediyordum.Hatta Qubec olduğu için daha çabuk sonuç alırsınız diye düşünmüştüm.
Hoşçakalın.
Bu kadar ince bir detayı takip ediyor ve ilgileniyor olmanıza sevindim. Benim Canada ya gidişim (inşallah) muhtemelen başarı hikayesi olacak
Dürüstcesi bende sizin gibi ne olacak bilmiyorum. İyi niyetli tahminim, para çekildiğine göre, benim dosyam artık işlemde ve masanın üzerinde bir yerler de duruyor olmalı. Bu saatten sonra kabul ederler diye düşünüyorum, diliyorum
Olumlu cevabı hızla iletiyor olacağım.
Syg.
Ozan