Vize İçin Kartta Bulunan Para
-
- YENİ ÜYE
Vize İçin Kartta Bulunan Para
Merhaba size sorum : Ben Kanadada okumak istiyorum (2 sene sonra) fakat ailemin maddi durumu yok yani kartta para gösteremiyoruz. Kanadaya gittiğimde paramı kendim kazanıp üniversite masraflarını ödemeyi düşünüyorum sizce vize çıkartabilir miyim? Veya bir yöntem söyler misiniz vize işini nasıl halledeceğim hakkında
- Excellans
- Site Admin
- İletişim:
Re: Vize İçin Kartta Bulunan Para
Sayın Taha merhaba,Taha yazdı: ↑Ocak 31, 2019, 4:53 pm Merhaba size sorum : Ben Kanadada okumak istiyorum (2 sene sonra) fakat ailemin maddi durumu yok yani kartta para gösteremiyoruz. Kanadaya gittiğimde paramı kendim kazanıp üniversite masraflarını ödemeyi düşünüyorum sizce vize çıkartabilir miyim? Veya bir yöntem söyler misiniz vize işini nasıl halledeceğim hakkında
Kişi eğitim aldıgı eğitim ücretini + geliş/gidiş masraflarını+eğitim süresince yaşam giderlerini karşılayacak ekonomik güce sahip oldugunu ispatlamalıdır. Aksi durumda vizesi onaylanmayacaktır.
Saygılarımızla,
Kanada, Kanada göçmenlik başvurusu, Kanada vizesi, Kanadada eğitim ve Kanada hakkında her şey
E-mail: destek@bizvekanada.com/info@bizvekanada.com/bilgi@bizvekanada.com/admin@bizvekanada.com
FACEBOOK - KANADA HAKKINDA HERSEY
Kanada, Kanada göçmenlik başvurusu, Kanada vizesi, Kanadada eğitim ve Kanada hakkında her şey
E-mail: destek@bizvekanada.com/info@bizvekanada.com/bilgi@bizvekanada.com/admin@bizvekanada.com
FACEBOOK - KANADA HAKKINDA HERSEY