Geciken Öğrenci Vizesi
-
- YENİ ÜYE
Geciken Öğrenci Vizesi
Study permit için 15 Haziran tarihinde başvuru yaptım, internette study permit için processing time 2 hafta olarak gözüküyor ama 5 hafta olmasına rağmen hiçbir haber yok. 3 Ağustosta okulum açılıyor(master'a kabul aldım). Sizce vizemin yetişmesi mümkün mü? Maillerime dönüş yapılmıyor, hiçbir şekilde iletişim kuramıyorum.
-
- YENİ ÜYE
Re: Geciken Öğrenci Vizesi
29 Mayıs da ben de başvurdum hiçbir şekilde bir sonuç veya maillere bir geri dönüş de yok.
"Processing Times" olayı da garip.Bir ülkeye bakıyorsun 6 hafta ortalama süre gösteriyor, yıllara göre ülkelerin başvuru ve kabul oranları var, toplam 15 başvuru yapılmış o ülkeden. 15 başvuru için 6 hafta ortalama süre nasıl oluyor? Bazı ülkede de anormal başvuru sayısı var ama ortalama süre 2 hafta.
Kafa yormaya değmez.
"Processing Times" olayı da garip.Bir ülkeye bakıyorsun 6 hafta ortalama süre gösteriyor, yıllara göre ülkelerin başvuru ve kabul oranları var, toplam 15 başvuru yapılmış o ülkeden. 15 başvuru için 6 hafta ortalama süre nasıl oluyor? Bazı ülkede de anormal başvuru sayısı var ama ortalama süre 2 hafta.
Kafa yormaya değmez.
-
- YENİ ÜYE
Yarın 8. hafta bitiyor başvurudan itibaren.
Bakalım kaçıncı haftada cevap gelecek. 11. haftada da gelmezse gidemiyorum.
Bakalım kaçıncı haftada cevap gelecek. 11. haftada da gelmezse gidemiyorum.
- Excellans
- Site Admin
- İletişim:
Sayın Onurynr merhaba,
Okul kabul mektubunuzu ekleyerek ve mutlaka Ingilizce yada Fransızca olarak yazmak kaydı ile durumunuzu anlatır bir sorgu gönderiniz;
https://secure.cic.gc.ca/enquiries-rens ... 1525864740
Saygılarımızla,
Kanada, Kanada göçmenlik başvurusu, Kanada vizesi, Kanadada eğitim ve Kanada hakkında her şey
E-mail: destek@bizvekanada.com/info@bizvekanada.com/bilgi@bizvekanada.com/admin@bizvekanada.com
FACEBOOK - KANADA HAKKINDA HERSEY
Kanada, Kanada göçmenlik başvurusu, Kanada vizesi, Kanadada eğitim ve Kanada hakkında her şey
E-mail: destek@bizvekanada.com/info@bizvekanada.com/bilgi@bizvekanada.com/admin@bizvekanada.com
FACEBOOK - KANADA HAKKINDA HERSEY
-
- YENİ ÜYE
Teşekkürler sn. Excellans
-
- YENİ ÜYE