Sayın Üyelerimiz, arkadaşlarımız, dostlarımız merhaba,
31.01.2012 tarihinden itibaren, Kanada Suriye - Şam (Damascus) elçiliği komple kapatılmış ve görev dışı bırakılmıştır. Bu neden ile Ankara Kanada elçiliği artık, Turkiye, Azerbeycan, Turkmenistan, Gürcistan ülke vatandaşlarına hizmet verirken buna IRAN vatandaşlarıda dahil olmuştur.
Ankara Kanada Elçiliği Görev Alanı
- Excellans
- Site Admin
- İletişim:
Saygılarımızla,
Kanada, Kanada göçmenlik başvurusu, Kanada vizesi, Kanadada eğitim ve Kanada hakkında her şey
E-mail: destek@bizvekanada.com/info@bizvekanada.com/bilgi@bizvekanada.com/admin@bizvekanada.com
FACEBOOK - KANADA HAKKINDA HERSEY
Kanada, Kanada göçmenlik başvurusu, Kanada vizesi, Kanadada eğitim ve Kanada hakkında her şey
E-mail: destek@bizvekanada.com/info@bizvekanada.com/bilgi@bizvekanada.com/admin@bizvekanada.com
- kurtuluspolat
- YENİ ÜYE
IRAN değilde SURİYE demek istediniz herhalde efendim? Çünkü "Suriye-Şam konsolosluğu komple kapanmış" diye yazmışsınız ama devamında "IRAN vatandaşlarıda dahil omuştur" diye belirtmişsiniz.Excellans yazdı:Sayın Üyelerimiz, arkadaşlarımız, dostlarımız merhaba,
31.01.2012 tarihinden itibaren, Kanada Suriye - Şam (Damascus) elçiliği komple kapatılmış ve görev dışı bırakılmıştır. Bu neden ile Ankara Kanada elçiliği artık, Turkiye, Azerbeycan, Turkmenistan, Gürcistan ülke vatandaşlarına hizmet verirken buna IRAN vatandaşlarıda dahil olmuştur.
Peace at home, Peace in the world.
- Excellans
- Site Admin
- İletişim:
Sayın Kurtuluspolat merhaba,
Hayır; IRAN vatandaşları dogurudur. Daha evvel Iran vatandaşları bu elçiliği kullandıkları için bu değişiklik yapılmış ve Ankara konsoloslugumuzun görev alanı genişletilmiştir. Yani yapılan düzenleme Suriye vatandaşları için yapılmamıştır.
Hayır; IRAN vatandaşları dogurudur. Daha evvel Iran vatandaşları bu elçiliği kullandıkları için bu değişiklik yapılmış ve Ankara konsoloslugumuzun görev alanı genişletilmiştir. Yani yapılan düzenleme Suriye vatandaşları için yapılmamıştır.
Saygılarımızla,
- Doruk
- ACEMİ ÜYE
Yani buda demek oluyor ki Ankara Kanada konsoloslugu daha yogun olacak ve vize islem sureleri uzayacaktir. Sayin excellans elemana ihtiyaclari olur bunlarin basvuru yapmasm mi acaba simdiden )