Re: Eş sponsorlupu
-
- YENİ ÜYE
merhabalar ben kanada çinde evlilik yaptim ve ulkeme gönderildim bana dedilen ise ülkene git kağıtları olda bekle ve ben şuan turkiyeden şimdi sormak istediğim konu kanada içi evlilik ne kadar sürüyor ve bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı acaba birde benim durumda olan var mı.
- Excellans
- Site Admin
- İletişim:
Sayın Hosmhmt merhaba,hosmhmt yazdı: ↑Şubat 5, 2019, 1:26 pm merhabalar ben kanada çinde evlilik yaptim ve ulkeme gönderildim bana dedilen ise ülkene git kağıtları olda bekle ve ben şuan turkiyeden şimdi sormak istediğim konu kanada içi evlilik ne kadar sürüyor ve bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı acaba birde benim durumda olan var mı.
Kanada içinde evlenmiş olmanız başvurunuzun Kanada içi başvuru olarak sayıldıgı anlamına gelmez, zaten bu yüzden de size kendi ülkenize dönün denmiş. Yapmanız gereken Ankara konsoloslugunun taleplerini zamanında yerine getirmek ve beklemek olacaktır. Dosyanızda, evliliğinizde yada ilişkinizde herhangi bir sorun yok ise dosyanız yakında sonuclanacaktır.
Saygılarımızla,
Kanada, Kanada göçmenlik başvurusu, Kanada vizesi, Kanadada eğitim ve Kanada hakkında her şey
E-mail: destek@bizvekanada.com/info@bizvekanada.com/bilgi@bizvekanada.com/admin@bizvekanada.com
FACEBOOK - KANADA HAKKINDA HERSEY
Kanada, Kanada göçmenlik başvurusu, Kanada vizesi, Kanadada eğitim ve Kanada hakkında her şey
E-mail: destek@bizvekanada.com/info@bizvekanada.com/bilgi@bizvekanada.com/admin@bizvekanada.com
-
- YENİ ÜYE
Re: Re: Eş sponsorlupu
peki bir sorum daha olacak haziran 2018 muhane olmamı istediler ve oldum nerde baksan 8 ay olmuş ama daha haber peki merak ettirim bu kadar uzun mu sürüyor
- Excellans
- Site Admin
- İletişim:
Re: Re: Eş sponsorlupu
Sayın Hoshmhmt merhaba,
Eger dosyanızın uzun süre sürdüğünü düşünüyorsanız. Kendilerine Ingilizce yada Fransızca olmak kaydı ile e-mail gönderip sorgu yapabilirsiniz.
Saygılarımızla,