Kanada'da Lise Okumak
-
- YENİ ÜYE
Kanada'da Lise Okumak
Öncelikle merhaba. Ben Türkiye'de 12. sınıfa yeni geçtim, 17 yaşındayım. Ailem Kanada göçmenliğine başvurmayı düşünüyor. Kanada'ya göçmen olarak gidersek ben orada 12. sınıf olarak liseye devam edebilir miyim yoksa sistemleri başka bir şekilde mi çalışıyor ? Teşekkürler.
- Excellans
- Site Admin
- İletişim:
Re: Kanada'da Lise Okumak
Sayın Erkam merhaba,erkam yazdı:Öncelikle merhaba. Ben Türkiye'de 12. sınıfa yeni geçtim, 17 yaşındayım. Ailem Kanada göçmenliğine başvurmayı düşünüyor. Kanada'ya göçmen olarak gidersek ben orada 12. sınıf olarak liseye devam edebilir miyim yoksa sistemleri başka bir şekilde mi çalışıyor ? Teşekkürler.
Aileniz ile ülkemize göçmen statunuzle beraber geldiğinizde yaşayacagınız sehirde gideceginiz okulunuzda eger Ingilizce yada Fransızca bilginiz ve yine en son Turkıye'de okudugunuz okuldaki dersleriniz ( Transcript alınız ve Cevirtiniz) denk gelir ve yeterli bulunursa yasınıza uygun olan sınıftan okumaya devam edeceksiniz. Hayır dil yeterliliği vs eksik olur isede bunu kapatacak bir süre farklı eğitim alacaksınız.
Saygılarımızla,
Kanada, Kanada göçmenlik başvurusu, Kanada vizesi, Kanadada eğitim ve Kanada hakkında her şey
E-mail: destek@bizvekanada.com/info@bizvekanada.com/bilgi@bizvekanada.com/admin@bizvekanada.com
FACEBOOK - KANADA HAKKINDA HERSEY
Kanada, Kanada göçmenlik başvurusu, Kanada vizesi, Kanadada eğitim ve Kanada hakkında her şey
E-mail: destek@bizvekanada.com/info@bizvekanada.com/bilgi@bizvekanada.com/admin@bizvekanada.com
-
- YENİ ÜYE
Merhaba. Biz PR sahibi bir aileyiz. Cocugumuz Kanadaya tasindigimizda 8. sinifa gecmis olacak. Yukarida bahsettiginiz kadariyla transcript ve cevirisi isteniyormus. Bunu bilmemiz cok iyi oldu. Bunun disinda tasinirken buradayken hazirlamamiz gereken baska bir belge var mi acaba? tesekkurler.
- Excellans
- Site Admin
- İletişim:
Sayın Fulya merhaba,Fulya yazdı: ↑Temmuz 9, 2018, 2:24 pm Merhaba. Biz PR sahibi bir aileyiz. Cocugumuz Kanadaya tasindigimizda 8. sinifa gecmis olacak. Yukarida bahsettiginiz kadariyla transcript ve cevirisi isteniyormus. Bunu bilmemiz cok iyi oldu. Bunun disinda tasinirken buradayken hazirlamamiz gereken baska bir belge var mi acaba? tesekkurler.
Mecbur olmasada aşı kartı ve öğretmenlerinden tavsiye mektubları alabilirsiniz. ( Ingilizce cevirisi ile birlikde)
Saygılarımızla,