VANCOUVER FILM SCHOOL ||
-
- YENİ ÜYE
VANCOUVER FILM SCHOOL ||
Merhabalar, Gelecek sene Kanada`da eğitim almaya karar verdim ve collegeleri araştırırken ilgi alanım olan sinema ve televizyon bölümünü gördüm ve araştırdığımda Vancouver film school`un Kanada`daki bu alanda en iyilerinden olduklarını öğrendim.Benim sizlere sorum bu okuldaki bölümler yaklaşık 18 ay sürüyor ve 2 dönemden oluşuyor. Yani 1.5 yıllık bir eğitim , bu eğitimi aldığım taktirde Kanada hükümeti bana ne kadar süre oturma ve çalışma izni verecek ? yada verecekmi ? çünkü muhtemelen bu okul bir kurs gibi college değil ve eğer buradan eğitim alırsam iş bulma imkanım ne olur ? Yardımcı olursanız sevineceğim iyi forumlar...
- Excellans
- Site Admin
- İletişim:
Re: VANCOUVER FILM SCHOOL ||
Sayın Guatt merhaba,
Okulunuz bakanlık izinli okullu listesindedir ( DLI ). Bununla beraber öğrenci vizeniz kadar eğitim alma ve kalma izni verilir. Eğitim mezuniyetinizden sonrada tam eğitim / full time eğitim süreniz kadar çalışma izni PGWP başvurusu yapabilirsiniz. Bu sizing minimum 8 at eğitim almışlığınızla direct orantılıdır. Bu 8 aylık eğitim kriteri toplam 8 ay salt eğitim olmalıdır. Yani kısa bir örnek ile 4 ay sömestr tatil yada arası + 4 ay eğitim toplamı 8 ay olmamalıdır.
Okulunuz bakanlık izinli okullu listesindedir ( DLI ). Bununla beraber öğrenci vizeniz kadar eğitim alma ve kalma izni verilir. Eğitim mezuniyetinizden sonrada tam eğitim / full time eğitim süreniz kadar çalışma izni PGWP başvurusu yapabilirsiniz. Bu sizing minimum 8 at eğitim almışlığınızla direct orantılıdır. Bu 8 aylık eğitim kriteri toplam 8 ay salt eğitim olmalıdır. Yani kısa bir örnek ile 4 ay sömestr tatil yada arası + 4 ay eğitim toplamı 8 ay olmamalıdır.
Saygılarımızla,
Kanada, Kanada göçmenlik başvurusu, Kanada vizesi, Kanadada eğitim ve Kanada hakkında her şey
E-mail: destek@bizvekanada.com/info@bizvekanada.com/bilgi@bizvekanada.com/admin@bizvekanada.com
FACEBOOK - KANADA HAKKINDA HERSEY
Kanada, Kanada göçmenlik başvurusu, Kanada vizesi, Kanadada eğitim ve Kanada hakkında her şey
E-mail: destek@bizvekanada.com/info@bizvekanada.com/bilgi@bizvekanada.com/admin@bizvekanada.com
FACEBOOK - KANADA HAKKINDA HERSEY