Sayın Excellans tekrar merhaba,Excellans yazdı: ↑Mart 27, 2017, 12:57 pmSayın Yigit bey merhaba,balciyi yazdı: ↑Mart 24, 2017, 4:10 pmSayın Excellans,
IM 1 vizem geldi. 3 eylüle kadar geçerli tek giriş. Kanadaya varınca PR cardına başvurmam gerekiyor sanırım.
bunun orada benim elime ulaşması ne kadar sürer. benim 1 yada 2yıl Türkiyedeki işime devam etmem gerekebilir. bu yüzden kanada da işlerimi bitirip Türkiyeye geri dönmek istesem en hızlı nasıl PR cardımı çıkartabilirim.
teşekkürler
yiğit
Ülkemize COPR belgenizle giriş yapıp sabit bir adres ve telefon verdiğinizde, basılı elektronik PR kartınız yaklaşık 28 iş günü içinde adresinize ulaşacaktır.
Kanadaya giriş yaptıktan sonra PR cardımın gelmesini beklemeden tekrar Türkiyeye dönmem gerekiyor.
eski forumlarınızdan (2010 yılına ait yazışmalardan) öğrendiğim kadarı ile ülkeye dönüp Travel documentle tekrar kanadaya girebiliyorum bu hala geçerli mi geçerli ise bu travel doc ile maksimum ne kadar süre Türkiye de kalabilirim?
Ayrıca yine o forumunuzda okuduğum gibi Türkiyeye dönsem PR cardımı eşimin ailesi bana posta yoluyla yollasa tekrar Kanadaya girişimde bir problem olur mu yada güncel durumda nasıl bir yol izlemeliyim.
şimdiden çok teşekkürler
yiğit