lütfen yardım!!!
-
- YENİ ÜYE
lütfen yardım!!!
eşim kanada göçmenlik basvurusu kabul olursa ben de otomatıkman kanadaya gidebilirmiyim tskler sımıdıden cvp veren herkese
- Excellans
- Site Admin
- İletişim:
Re: lütfen yardım!!!
Sayın Dogan merhaba,dogan yazdı:eşim kanada göçmenlik basvurusu kabul olursa ben de otomatıkman kanadaya gidebilirmiyim tskler sımıdıden cvp veren herkese
Eşiniz ile resmi evliliğiniz gecerli ve eşiniz sizi başvurusuna dahil ederse, evet siz ve olası cocuk-larınızda otomatikman göçmen olacaktır.
Saygılarımızla,
Kanada, Kanada göçmenlik başvurusu, Kanada vizesi, Kanadada eğitim ve Kanada hakkında her şey
E-mail: destek@bizvekanada.com/info@bizvekanada.com/bilgi@bizvekanada.com/admin@bizvekanada.com
FACEBOOK - KANADA HAKKINDA HERSEY
Kanada, Kanada göçmenlik başvurusu, Kanada vizesi, Kanadada eğitim ve Kanada hakkında her şey
E-mail: destek@bizvekanada.com/info@bizvekanada.com/bilgi@bizvekanada.com/admin@bizvekanada.com
-
- YENİ ÜYE
bı sorum daha olcak cvplarsanız mutlu olurum .bende ingilizce yok eşim ise ing öğretmenı .ıkımızde kamu calısanıyız sadece eşim gereklı puanı saglıyor basvurusu kabul olma sansını nedır sızce ?
- Excellans
- Site Admin
- İletişim:
Sayın Dogan merhaba,dogan yazdı:bı sorum daha olcak cvplarsanız mutlu olurum .bende ingilizce yok eşim ise ing öğretmenı .ıkımızde kamu calısanıyız sadece eşim gereklı puanı saglıyor basvurusu kabul olma sansını nedır sızce ?
Sadece eşiniz ön kabulü saglıyordur. Bu havuzdan cıkacak anlamına gelmez. Yapmanız gereken eşinizle beraber IELTS - GENERAL sınavına hazırlanıp alabildiginiz en yuksek notları almaktır. Ayrıca yaş - mesleki tecrübe - mesleki egitim - IELTS - sonucları bilgileri net bilinmeden kabul olup olunmayacagı hakkında birşey söylemek dogru olmayacaktır.
Saygılarımızla,
-
- YENİ ÜYE
tskler verdıgınız bılgıler ıcın