KANADAYA GİTMEK - YİMAN
-
- YENİ ÜYE
KANADAYA GİTMEK - YİMAN
MRB LAR BEN ASKERİ ÜCRETLE ÇALIŞAN BİR ÖZEL GÜVENLİĞİM KANADAYA GÖÇMEN OLARAK GİTMEK İSTİYORUM AİLEMLE 2 OĞLUM EŞİMLE İNGİLİZCEM ÇOKAZ ÖYLE ÖZEL BİR YETENEĞİMDE YOK GİTME ŞANSIM VARMIDIR VEDE GİDECEK OLURSAM MALİYETİ NEDİR BAFINMA İŞ İMKANI FALAN NASIL OLUR TŞK
- Excellans
- Site Admin
- İletişim:
KANADAYA GİTMEK - YİMAN
Sayın Yiman merhaba,YİMAN yazdı:MRB LAR BEN ASKERİ ÜCRETLE ÇALIŞAN BİR ÖZEL GÜVENLİĞİM KANADAYA GÖÇMEN OLARAK GİTMEK İSTİYORUM AİLEMLE 2 OĞLUM EŞİMLE İNGİLİZCEM ÇOKAZ ÖYLE ÖZEL BİR YETENEĞİMDE YOK GİTME ŞANSIM VARMIDIR VEDE GİDECEK OLURSAM MALİYETİ NEDİR BAFINMA İŞ İMKANI FALAN NASIL OLUR TŞK
Ne yazıkki aktardığınız bilgiler üzerinden Kanada'ya herhangi bir şekilde gelmeniz mümkün değildir. ( Turist - Ziyaretci hariç) Diğer bir şansınız ancak size Kanada içinden resmi şekilde yapılmış iş anlaşması ve teklifi olasılıgıdır, fakat hem mesleki geçmişiniz hemde Ingilizce dil bilginizin yetersizliği üzerine bu olasılık ilede gelebilmeniz imkansız gözükmektedir.
Saygılarımızla,
Kanada, Kanada göçmenlik başvurusu, Kanada vizesi, Kanadada eğitim ve Kanada hakkında her şey
E-mail: destek@bizvekanada.com/info@bizvekanada.com/bilgi@bizvekanada.com/admin@bizvekanada.com
FACEBOOK - KANADA HAKKINDA HERSEY
Kanada, Kanada göçmenlik başvurusu, Kanada vizesi, Kanadada eğitim ve Kanada hakkında her şey
E-mail: destek@bizvekanada.com/info@bizvekanada.com/bilgi@bizvekanada.com/admin@bizvekanada.com
FACEBOOK - KANADA HAKKINDA HERSEY