Sayın Excellans,Excellans yazdı:Sayın Nekropsi merhaba,
Bir haber yokmu hala ?
Herhalde bişeyler hissettiniz , evet haber var bugün üstte yazdığım yazıdan sonra eve mektup gelmiş eşim aradı, tam 2 hafta oldu size sormuştum ne kadarda gelir diye, haberi size buradan yazmak için uğraştım ama o arada siteye girdiğim halde yazıyı post edemedim, nedense sonradanda siteye ulaşamadım bi problem vardı, neyse sonuca geleyim haber güzel gerçekten bilemezsiniz ne kadar sevindiğimi, cevapta eşimin sponsorluğunun kabul edildiğini bundan sonraki incelemeler için dosyanın Ankara ya gönderildiği yazıyormuş. Sizinde dediğiniz gibi muhtemelen eski dosyadan dolayı başvuru statüsüne desicion made yazılmış olmalı ama gerçekten korkutmuştu beni. Artık 2 hafta gibi bi sürede de Ankaradan Dosyanın başladığına dair mektup alırız inşallah. Bu arada bildiğiniz üzere ben medical testleri yaptırmamıştım, önümüzdeki hafta için randevu alıp onlarıda yaptırayım ki boş yere 2-3 ay onun için beklemeyelim bu sefer.
Hatırlıyorumda Sayın Excellans sizin meşhur bi tablonuz vardı, daha önce bakar dururdum benim ne zaman vize tarihim burada yazacak diye:) eklermisiniz o sizin bileceğiniz birşey ama ben örenk olsun açısından tarihleri vereyim. Sayın Excellans a ve herkese selamlar..
04.Haziran Dosya Mississauga ya ulaştı.
06.Temmuz Sponsorluk kabul edildi ve Dosya Ankara gönderildi.