''Biz ve Kanada'' Yeni forum yapısı

Kanada hakkında, ''BizveKanada'' hakkında duyurular, önemli notlar, gelişmeler, eğitim ve iş alanlarında tavsiye etkinlikleri paylaşabilirsiniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Excellans
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 3003
Kayıt: Nisan 18, 2010, 9:29 am
Konum: Saskatchewan / REGINA
İletişim:

''Biz ve Kanada'' Yeni forum yapısı

Okunmamış mesaj gönderen Excellans »

Sayın Uyelerimiz, arkadaşlarımız ve dostlarımız;

Bildiğiniz gibi sizlere yaklaşık 2 seneyi aşkın bir süredir Kanada, Kanada göçmenliği, Kanada’da eğitim, Kanada’da yaşam ve Kanada vize başvuruları hakkında sınırsız ve zaman mevhumu ( İki ülke arasında bulunan saat farkı) gözetmeden yardımcı olmaktayız.
Bunun yanısıra bildiğiniz gibi biz ekip olarak bu konuların hepsinde gerektiği ve talep edildiği takdirde profesyonel olarak sizlere hizmet vermekteyiz.

Hem avukatlarımızın bağlı bulundukları Baronun etik kuralları, hem de ICCRC (Immigration Consultants of Canada Regulatory Council) Yetkili Danışman Konsülü’nün Hizmet ve Görev Etiği yönetmeliklerine istinaden ve yine haksız bir rekabeti önlemek, yani bu mesleğin içinde olan ve bizler gibi hizmet veren kişi, yada şirketler karşısında mesleki olguyu ve yine bizim ile profesyonel anlamda çalışan veya çalışacak olan kişi ve ailelerle aramızdaki ticari mantığı ve yapıyı korumak adına:

01 Eylül 2012 tarihinden itibaren FORUM yapımızda Kanada göçmenliği ve başvuruları – vize başvuruları hakkında temel başvuru işleyişi – başvuru hazırlanışı – başvuru detay inceleme ve bilgileri gibi konularda oluşan sorularınız ne yazık ki cevaplanmayacaktır.
Bu konularda daha önce açılmış olan forum başlıkları ve daha önce sorulan soruların cevapları Forum sayfalarında yer almaya devam edeceğinden yukarıdaki konularda aklınıza gelebilecek pek çok sorunun yanıtını sayfalarımızda bulmaya devam edebileceksiniz.

Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
Kanada, Kanada göçmenlik başvurusu, Kanada vizesi, Kanadada eğitim ve Kanada hakkında her şey

E-mail: destek@bizvekanada.com/info@bizvekanada.com/bilgi@bizvekanada.com/admin@bizvekanada.com
FACEBOOK - KANADA HAKKINDA HERSEY
Cevapla

“BIZ VE KANADA HAKKINDA DUYURULAR” sayfasına dön